GOD DESIGN GIR MINDRE KØ

Et nytt selvbetjeningssystem for bagasjehåndtering lanseres nå på flyplasser i hele Skandinavia. Renommé Communication står bak animasjon og design.
Det norske selskapet BB Computerteknikk AS (BBC) utvikler software og feltkomponenter for bagasjehåndterings- og sikkerhetsystemer på flyplasser. I utformingen av sitt nye Self Service Bag Drop (SBD)-system har de arbeidet tett med Renommé Communication. I tillegg har både SAS og Norwegian har vært med på utviklingen av systemet siden Avinor startet prosjektet i 2004.
Sjekk inn bagasjen selv
Renommé Communication har stått for design av de nye SBD-automatene og BB Computerteknikk AS sine hjemmesider.
SBD-systemet gir kundene mulighet til å sjekke inn bagasjen og legge den på båndet selv, noe som vil redusere køene på lufthavnene. Renommés designløsninger er lettfattelige og enkle å bruke, noe som er avgjørende for oss, sier Business Manager Jose Guillen i BB Computing AS.
Omtrent 40 prosent av passasjerene som reiser med SAS i Norge, bruker SBD-systemet, og Norwegian følger nå etter. Systemet er plass- og kostnadsbesparende, og Guillen ser for seg at løsningen blir en del av selvbetjente reiser på flyplasser i hele Skandinavia.
Når systemet er fullt implementert, noe som vil skje i løpet at 2011 og 2012, regner vi med at 60 til 80 prosent av alle reisende med bagasje vil benytte SBD-automatene, sier Guillen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *