NETTSURF I 30 000 FOTS HØYDE

Norwegians gratis WiFi-løsning om bord i flyene har fått rekordmottakelse. På enkelte flygninger har halvparten av passasjerene vært på nett – samtidig. Toppnoteringen gjorde Norwegian mellom Oslo og Alicante 14. april, da hele 87 passasjerer surfet på nettet samtidig i 30 000 fots høyde.

– Vi er overveldet over responsen hos våre reisende og installerer nå WiFi på løpende bånd på våre nye fly, sier direktør for IT og forretningsutvikling i Norwegian, Hans Petter Aanby.
Flygningene mellom Oslo og Geneve utmerker seg med mellom 40 og 50 prosent WiFi-brukere på samme flygning. Andre populære ”WiFi-ruter” går mellom Oslo og London, Oslo og Dubai og Oslo og Alicante.
Bredbånd på alle fly Oslo-Stockholm
Norwegian startet opp med WiFi om bord i flyene i februar, som første flyselskap med bredbånd på europeiske ruter. Innen sommeren skal 11 nye Boeing 737-800 ha bredbånd om bord. Fra begynnelsen av mai skal Norwegian tilby bredbånd på samtlige fly mellom Oslo og Stockholm. Bredbåndstilbudet vil være gratis for alle passasjerer inntil videre.
– Bredbåndstilbudet er et viktig konkurransefortrinn for oss, og om kort tid vil det også fremkomme i bookingprosessen at flyet har bredbånd, sier Aanby.
Alle nye fly får bredbånd
I 2011 vil Norwegian fase inn 15 splitter nye Boeing 737-800-fly med Dreamliner-interiøret SKY, samtidig som flere Boeing 737-300-fly fases ut. De nye flyene betyr at miljøutslippene og drivstoffkostnadene reduseres betydelig. Norwegian installerer bredbånd på alle de nye flyene.
I løpet av året vil 21 fly være utstyrt med bredbånd og innen utgangen av 2012 er planen at hele Norwegians flåte skal ha internett om bord.
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *