DET GODE LIV I PROVENCE

Det norske selskapet Trans Provence har spesialisert seg på sykkel- eller fotturer i Frankrike. På menyen står vakker natur, historie, vin og god mat.

Du kan velge mellom sykkelturer i solmettede Provence, i naturskjønne og historiske Dordogne, i vindistriktene Bourgogne og Alsace, i uberørte Languedoc og i gyldne Cognac.
Og er ikke sykkel tingen, tilbys fotturer i «Sound of Music-natur» i Provence-Alpene og i det frodige landskapet mellom Cevennene og bakkelandet i Ardèche. Vil du på fottur i baklandet bak Nice/ Cannes, tilbys en guidet fottur med flere avganger.
Du kan også bli med på kokkekurs eller trøffelleting i Provence og/ eller ta med vinklubben på vinturer i Frankrikes mest kjente vindistrikter. Vil du bruke noe av reisen til å lære mer, tilbys også et annerledes språkkurs eller et malekurs i Cézannes rike i Provence. Mange av turene egner seg som firmaturer.
Les mer på www.transprovence.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *