FJORDTECH

Foto: Mattias Fredriksson

Fjord Norge går nye veier for å promotere Vestlandet som en av verdens mest spennende destinasjoner for naturbasert aktivitetsturisme ved å inngå et unikt samarbeid med Helly Hansen, en av verdens ledende merkevarer innen fritidstøy.
Fjord Norge og Helly Hansen lanserer en felles global kampanje i 2012 bestående av flere spennende markedsaktiviteter. En spektakulær reisekonkurranse til de norske fjordene skal spres i produktpakker, på nettet, i alle butikkene til Helly Hansen i hele verden, gjennom sosiale medier og gjennom en omfattende markedsføringskampanje.
Kampanjen kommer til å inneholde en presentasjon av Fjord Norge regionen som Helly Hansens fantastiske catwalk, der mennesker fra hele verden vil kunne vinne unike reiseopplevelser til de norske fjordene. I tillegg vinner de en utstyrspakke fra Helly Hansen som gir dem alt de trenger for å kunne oppleve vestlandsnaturen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *