FRISK LUFT OG GOD MAT

Fjellet om høsten er sjelebot,  og Gaustablikk Høyfjellshotell har det hele med kurs- og møtelokaler for opptil 200 personer. Hotellet er tildelt 4 stjerner for konferansetilbudet av Norsk Hotellklassifisering.
Hva med å ta noen kursdager  vekk fra hverdagen, hente litt inspirasjon fra omgivelsene enten i form av aktiviteter, eller bare ta en tur ut i den storslåtte naturen.
Gaustadblikk ligger ved Gaustatoppen 960 m.o.h. og har 97 værelser, 24 leiligheter og 10 fjellhytter av høy standard. Svømmehall med badstuer, boblebad og dampbad. 80 km preparerte og merkede turløyper om vinteren . 20 km alpine løyper med blant annet 4 seters express stolheis. De fleste rom er nyoppusset siste år. Gaustablikk Høyfjellshotell har alt av audiovisuelt utstyr og egen festsal med levende musikk 6 kvelder i uken. Det er trådløst internett på alle møterom.
Når du i tillegg til de faglige nødvendigheter kan boltre deg med et vell av utenomfaglige aktiviteter rett utenfor døren, burde alt ligge til rette for stimulering av såvel kropp som sjel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *