LEI NORDISKE SOMRE?

SJ_Beach19_MEDDen danske Vestindia, St. Croix, St. Thomas og St. John, er nettopp blitt kåret til en av verdens beste feriemål. Men øyene bader også i andre prestisjetunge priser og utmerkelser.
Øya St. John har nylig blitt nummer 2 i TripAdvisor 2013 Travelers ‘Choice Islands, mens øyas vakre stranden, Trunk Bay, som ligger på toppen av CNNs «17 strender vi ønsker å slenge oss  ned på».  Ikke mindre enn tre strender, Turtle Beach, Magens Bay og Trunk Bay, er høyt oppe på Travel + Leisure`s liste over beste strendene 2013.
– Øverste plassering på listene til prestisjetunge reisemagasiner som Travel + Leisure, Condé Nast Traveler og TripAdvisor  er selvfølgelig fantastisk – og velfortjent. Når du har besøkt øyene, forstår du de virkelig fine utmerkelser, sier Danske Vestindias Turistdirektør for Skandinavia, Karin Gert Nielsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *