RÅTT FRA GAUSTATOPPEN

toppenGjennom de siste 15 år har Gaustablikk utviklet seg til å bli et moderne skisenter, med tilbud til hele familien.
Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk Høyfjellshotell på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter. Hotellets konferansearealer er tildelt 4 stjerner av Norsk Hotellklassifisering.
Et mangfold av opplevelser venter deg på Gaustablikk, enten du velger sommer, høst, vinter eller vår.
Her brenner peisen hele året i kontrast til skiftende sesonger som man får gjennom den fantastiske utsikten fra de store vindusflatene.
Stor antikvitets- og kunstsamling er med på å skape den rolige og avslappende atmosfæren på hotellet. Hyggelig spisesal og romslige salonger med peisestue, bar med alle rettigheter og stor festsal med levende musikk 6 dager i uken.
Gaustablikk Skisenter har i dag 12 heiser, derav 2 stolheiser og over 30 km med nedfarter i ulike lenger og vanskelighetsgrader. Stor varme-stue, kafeteria & afterski, skiutleie med skiservice, skiskole og i tillegg en sport- og dagligvareforretning.
Flere av nedfartene er flombelyst og holder åpent for kveldskjøring. Men noen tar også den store utfordringen og legger ut fra Gaustatoppen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *