BRANSON GOES SAFARI

branson2I et grønt bakkelandskap med utsikt over Masai Maras bølgende sletter i Kenya ligger Mahali Mzuri – Virgin-milliardæren Richard Bransons nyåpnede safari-camp i luksusklassen.
Mahali Mzuri har blitt satt opp i samarbeid med de lokale Maasai-samfunn og et begrenset antall andre reiselivspartnere. Viktige prioriteringer har vært å etterlate minimalt fotavtrykk i naturen og fremme turisme som skaper mindre press på miljøet.
Leiren består av 12 permanente luksustelt, hvert  av dem oppkalt etter de 12 masai-stammene som lever i reservatet. Her finner du både luksus-spa og et koselig leirbål som gjestene gjerne samler seg rundt om kveldene.
Mahali Mzuri, som betyr «vakkert sted» på swahili, åpnet i august 2013 og gjør safarituren til noe helt utenom det vanlige. Ikke overraskende med tanke på at eieren Richard Branson selv er alt annet enn vanlig: Mange husker kanskje hans opptreden som flyvertinne med leppestift og kjole etter et tapt veddemål i mai 2013.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *