VINCRUISE I MIDDELHAVET

vincruisejpgMSC Cruises kommer i løpet av vinteren til å arrangere tre temacruise som tar reisende med på en reise gjennom vinens historie. I løpet av cruiset blir det besøk på vingårder og vinkjellere i Frankrike, Italia og Spania med mulighet for å prøvesmake de beste lokale vinene og lære mer om den tradisjonelle vinproduksjonen i hvert land. Om bord blir det servert utvalgte viner fra stedene som besøkes.
– Cruisene er en unik mulighet for vinentusiaster å oppleve mangfoldet av vin og vingårder som Middelhavet har å by på, samtidig som man reiser komfortabelt og får oppleve mange steder i løpet av samme reise, sier Åsa Elmcrona, skandinavisk markedssjef i MSC Cruises.
Hvert cruise inneholder foredrag av vineksperter og vinsmaking om bord på skipet, samt en utflukt til en vingård eller vinkjeller. I tillegg serveres spesielt utvalgte viner til måltidene som representerer den aktuelle regionen.
Vincruisene gjennomføres med skipet MSC Splendida. De varer åtte dager med avreise tre ganger i vinter fra havnen i Genova.
Avgangene 2. og 9. november legger til havn i Napoli og Messina (Italia), Tunis (Tunisia), Barcelona (Spania) og Marseille (Frankrike).
Avgangen 14. desember byr på besøk i Civitavecchia og Palermo (Italia), Tunis (Tunisia), Barcelona (Spania) og Marseille (Frankrike)
 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *