ILA BERLIN AIRSHOW 2016

Fra 3. til 4. juni kan besøkende oppleve verdens viktigste fagmesse innen luft- og romfart på «Berlin ExpoCenter Airport» i Tyskland. Messen har blitt arrangert annethvert år siden 1992 i Berlin, av tyske «Bundesverband der Deutschen Luft- und Raumfahrtindustrie e.V.» i samarbeid med «Messe Berlin GmbH».
Fly fra hele verden
Utstillingen deles opp i fagområdene luftfart, romfart, forsvar og sikkerhet, utstyr og General Aviation. Mer enn 1.200 utstillere fra nærmere 40 land deltar, og det vises luftfartøy i alle størrelser, på bakken og i luften. Messens klare høydepunkt er forskjellige fly-show med fly i diverse størrelser, kategorier og aldre.
Publikumsdager med spesialprogram
De første to dagene, 1. og 2. juni, er forbeholdt fagfolk. De påfølgende dagene, altså 3. og 4. juni, er ILA Berlin Airshow åpen for alle fra kl. 10.00 til kl. 18.00. Fredag blir det i tillegg langåpent til kl. 20.00, med imponerende fly-show og et spennende program på bakken.
Fascinasjon for flygning i Tyskland
Er du interessert i alt som omhandler flygning eller fly? Ved Otto-Lilienthal-Museum i Anklam (nordøst i Tyskland) lærer du alt om menneskehetens første forsøk på å fly og pioneren Otto Lilienthal. Han var den første som oppfylte drømmen om å fly, da han lyktes i å gjennomføre en glideflygning i flymaskin.
Flygningens historie kan du finne ut mer om på Dornier Museum i Friedrichshafen ved Bodensjøen. Her får du også informasjon om romfartshistorien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *