Foto: Visit Flåm/Sverre Hjørnevik

SPEKTAKULÆRE TOGTURER

Arctic Train opererer turisttog på Ofotbanen, Norges nordligste jernbane og regnet som en av Europas vakreste togreiser. Arctic Train kjører fra Narvik Stasjon innerst i Ofotfjorden opp til Bjørnfjell Stasjon 513 meter over havet.

Som Flåmsbana, blir Ofotbanen regnet som en av Europas vakreste togreiser. The Arctic Train kan nå bestilles gjennom Flåm AS sin nettside Visitflam.com. 

Billettbestilling via Visit Flåm gjelder både for individuelle gjester og turoperatører og andre bedrifter. De som bruker toget ofte kan kontakte The Arctic Train sitt kontor på jernbanestasjonen i Narvik for ambassadørkort til rabatterte priser. 

Parallelt med en utfordrende tid med stengte grenser og lokale smittevernstiltak, jobbes det nå med videre produktutvikling. The Arctic Train har per i dag en daglig avgang tur/retur Bjørnfjell fra Narvik, i tillegg til en ekstra avgang fredag og søndag. Når markeder åpner mer opp igjen vil det bli lagt opp til flere avganger, og tilgjengelige aktiviteter underveis på turen.

Arctic Train opererer turisttog på Ofotbanen, Norges nordligste jernbane og regnet som en av Europas vakreste togreiser. Arctic Train kjører fra Narvik Stasjon innerst i Ofotfjorden opp til Bjørnfjell Stasjon 513 meter over havet. I tillegg arbeider Arctic Train med å bli en aktør på godstransport. Lykkes det så ligger det og her store muligheter i framtiden.