KICK OFF

Kick Off er et konsept som har kommet som et skudd de siste årene. Det Kick Off’es både her og der, og til hvilken som helst anledning. Noe av grunnen til at begrepet har blitt såpass populært er at Kick Off-arrangementer stort sett forbindes med adrenalinfylte aktiviteter som go kart, rafting, paintball, rallykjøring, bobkjøring osv.

Et Kick Off-arrangement er akkurat det ordet betyr: Et skikkelig spark, helst i form av en aktivitet som oser av fart og adrenalin. Mindre Kick Off-arrangement kan helt fint arrangeres uten profesjonell hjelp, under forutsetning av at du vet hvor og hva du vil fylle arrangementet med.
Hvorfor Kick Off?
Et arrangement som passer til å innlede en salgskampanje i en bedrift, sesongstart i fotballklubben eller lignende. Et skikkelig Kick Off-arrangement skal oppgløde deltagerne til en forestående innsats, og hovedelementene består av spenstige aktiviteter og sosialt samvær.
Et godt Kick Off-arrangement
Arrangementet kan avholdes i løpet av en dag eller kveld, avhengig av antall deltagere og hva du som arrangør vil fylle arrangementet med. Det anbefales å undersøke deltagernes ønsker på forhånd. Dags- eller kveldsarrangementer kan gjennomføres ved at deltagerne blir briefet på hva den kommende utfordringen vil kreve av innsats og energi, for så å avslutte dagen/kvelden med en aktivitet som hjelper til å bygge opp under «nå skal vi stå på»-følelsen som forhåpentligvis er blitt til under briefingen.
Ved arrangementer som går over flere dager kan det være lurt å benytte seg av eventsselskap e.l. De fleste hoteller har et aktivitetstilbud som kan være tilfredsstillende for ditt behov. Huskeliste Lodd stemningen blant deltagerne på forhånd – aktiviteten skal stå til deltagernes forventninger og ønsker, ellers er vitsen borte.
Kick Off’en skal sprite opp stemningen – tenk fart og spenning.