OM OSS

Opplevelsen er nettstedet for forretningsreisende og arrangører som vil ha «valuta for pengene» og kvalitetssikrede tilbud.

IMG_0973
Tore Blikom

Kjøp av reiser, overnatting og arrangementer er en stor investering for mange virksomheter. Opplevelsen ønsker å bidra til at disse kjøpene kvalitetsikres best mulig. Stjernemerking av hoteller og konferanselokaler er et bidrag til kvalitetsikringen ved at hotellenes egen informasjon etterprøves og kategoriseres på et objektivt og nøytralt grunnlag. Av den grunn er alle hoteller som omtales redaksjonelt i opplevelsen.no stjernemerket/stjerneklassifisert.
Verden har de siste årene blitt et farligere sted å reise og oppholde seg. Store selskaper har egne ressurser som vurderer risiko ved arbeidsreiser- og opphold. Mindre virksomheter og privatpersoner er avhengig av å finne dette ut selv.  I vår menyrad har vi derfor lagt inn en link til de offisielle reiserådene fra UD, slik at det blir enklere å få med seg de siste anbefalingene.
Opplevelsen har som mål å bli den naturlige informasjons-kanalen for bedrifter eller enkeltpersoner som skal reise eller arrangere en form for aktivitet, enten det dreier seg om teambuilding, kick-off, feiringer, kurs, seminar eller konferanse. Opplevelsen skal gi leseren ideer og inspirasjon gjennom reportasjer fra arrangementer i inn- og utland.
Ansvarlig redaktør :
Tore Blikom: tlf. +47 40 10 43 10
E-post: redaksjonen@travelbusiness.no
Utgiver:
TOBLICON/platform1.no